Se întoarce Arafat la Ministerul Sănătăţii? Ritli Ladislau: M-a sunat, ne vom întâlni şi vom discuta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Raed Arafat, care în urmă cu o săptămână şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat, nemulţumit de proiectul privind Legea Sănătăţii, l-a sunat luni seara pe ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau.

"Am fost sunat de domnul doctor luni seară. Sigur, trebuie să ne vedem şi să discutăm problemele pe care le avem", a precizat ministrul Sănătăţii, citat de Mediafax.

Raed Arafat se află în Bucureşti.

Luni, ministrul Ritli Ladislau (UDMR) anunţase că aşteaptă să fie sunat de fostul subsecretar de stat pentru a discuta cu acesta posibilitatea de colaborare în privinţa noului proiect al Legii sănătăţii, cu atât ma mult cu cât Raed Arafat este preşedintele Comisiei de urgenţă a instituţiei.

Întrebat dacă doctorul Arafat ar putea reveni în funcţia de subsecretar de stat, Ritli Ladislau a răspus că nu ştie şi că aceasta este o decizie a primului - ministru.

Raed Arafat afirma în conferinţa de presă din 10 ianuarie, în care şi-a anunţat demisia, că este dispus să se întoarcă de unde a plecat cu condiţia să aibă o echipă cu care să lucreze.

Şi premierul anunţa luni că Raed Arafat poate reveni în minister sau participa la elaborarea Legii sănătăţii dacă doreşte aceasta.

Citeşte şi:
EDITORIAL DE SABIN ORCAN: De la Arafat la Fenechiu

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite