Scumpiri la gunoi şi parcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali se întâlnesc astăzi în şedinţa ordinară din luna decembrie. Pe ordinea de zi sunt 48 de proiecte. Cel mai controversat dintre ele este cel referitor la scumpirea serviciului

Consilierii locali se întâlnesc astăzi în şedinţa ordinară din luna decembrie. Pe ordinea de zi sunt 48 de proiecte. Cel mai controversat dintre ele este cel referitor la scumpirea serviciului de salubrizare.

Executivul propune o creştere de 100 % a tarifelor, de la 3,5 lei de persoană pe lună, la şapte lei.

Operatorul de salubritate Retim motivează mărirea tarifului la gunoi prin creşterea costurilor de gestiune a deşeurilor, după 1 ianuarie 2009, când deşeurile vor fi sortate şi balotate în folii izolante, cu ajutorul unei staţii speciale de împachetare.

Măsura este una provizorie, până la finalizarea deponeului de la Ghizela. Societatea civilă, reacţionează dur la propunerea Primăriei.

„Este o bătaie de joc. Nu este vinovată populaţia că Primăria şi Consiliul Judeţean nu au găsit soluţii”, a spus preşedintele FALT, Petru Olariu. Tot în şedinţa de astăzi va fi pusă în discuţie mărirea tarifelor Telpark cu aproximativ 7, 39 %.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite