Scrisoarea pentru Moş Crăciun a ajuns la destinaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai lungă scrisoare pentru Moş Crăciun care a fost scrisă de peste 2.000 de elevi din Braşov a ajuns, luni, la Oficiul Poştal din satul Rovaniemi, din Laponia. Epistola de aproape 415 metri

Cea mai lungă scrisoare pentru Moş Crăciun care a fost scrisă de peste 2.000 de elevi din Braşov a ajuns, luni, la Oficiul Poştal din satul Rovaniemi, din Laponia. Epistola de aproape 415 metri lungime, omologată de World Records Academy, i-a fost înmânată personal lui Moş Crăciun de o delegaţie formată din cele două eleve câştigătoare ale competiţiei şi reprezentanţi ai Poştei Române.

Moşul s-a declarat impresionat de gest şi le-a scris câteva rânduri: „Dragi copii din România, vă mulţumesc pentru cea mai lungă scrisoare pe care am primit-o în viaţa mea. De asemenea, vă mulţumesc pentru efortul vostru de a salva pădurile din întreaga lume. Vreau să vă sprijin în acţiunea voastră şi, în acelaşi timp, sper ca pădurile să fie salvate şi să fie tratate într-un mod corespunzător”. Reprezentanţii poştei finlandeze au anunţat că vor păstra scrisoarea la Oficiul Poştal al Moşului şi va putea fi văzută de toată lumea, dimensiunile ei constituind o premieră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite