Scrisoare-record către Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii braşoveni vor să intre în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă scrisoare către Moş Crăciun. Începând de ieri, o uriaşă rolă de hârtie circulă prin şcolile braşovene, urmând ca

Elevii braşoveni vor să intre în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă scrisoare către Moş Crăciun. Începând de ieri, o uriaşă rolă de hârtie circulă prin şcolile braşovene, urmând ca peste 1.000 de elevi să adreseze câte un mesaj scris lui Moş Crăciun.

Sârguincioşi, copiii de la clasa a IV-a de la Liceul Andrei Mureşanu, au început primii să compună epistole. “Vreau ca moşul să îmi aducă dulciuri şi o păpuşă mare!”, a spus Mirela Roibu.

“Eu vreau o maşină de pompieri cu sirenă şi dacă se poate şi un puzzle cu Cartea Junglei“ a mărturisit elevul Marius Diaconu. Pe lângă darurile pe care i le cer moşului, elevii îl roagă să salveze şi planeta.

Un notar va omologa scrisoarea, care va ajunge şi la reprezentanţii Guiness Book. Se estimează că pe 18 decembrie, la finalul acţiunii, scrisoarea va avea câteva sute de metri şi va fi expediată de Poşta Română lui Santa Claus, care locuieşte la Arctic Circle, 96930, Rovaniemi, Finlanda.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite