Scrisoare „pierdută“ vreme de 42 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scrisoare „pierdută“ vreme de 42 de zile
Scrisoare „pierdută“ vreme de 42 de zile

Cornel Alexa (72 de ani), din Braşov, a pus la poştă, la 21 mai, o scrisoare recomandată care ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti.

 „Cuscrul meu a pierdut cheia de la apartamentul unde aveam şi noi acces şi m-a sunat să-i trimit şi lui o copie. Am lipit-o între două cartoane, iar de la oficiu mi-au zis că nu e nicio problemă. Am plătit trei lei şi am expediat scrisoarea”,  a povestit pensionarul.

Văzând că scrisoarea nu mai ajunge nici la destinatar, dar nici nu se întoarce la expeditor, la 1 iunie, Cornel Alexa a mers la Poşta Braşov şi a cerut lămuriri. Nimeni nu a putut să-i spună ce s-a întâmplat. A depus o reclamaţie, iar la 9 iulie i s-a răspuns că sesizarea este în curs de cercetare. După patru zile, Cornel Alexa a primit o nouă comunicare, în care i s-a spus că poate solicita despăgubiri.

Scrisoarea a ajuns însă în cele din urmă la destinatar, la 1 iulie, la 42 de zile de la expediere. „Scrisoarea a rămas blocată într-un punct de tranzit, care nu a fost stabilit încă şi numai la 1 iulie am avut confirmarea Oficiului Bucureşti.

Se vor lua măsuri în acest caz, iar angajatul vinovat va fi sancţionat”, a declarat Constantin Olimpiu, inspector regional în cadrul Poştei Braşov.  Oficial, o scrisoare recomandată trebuie să ajungă la destinatar în trei zile de la data depunerii plicului la poştă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite