Şcoala Big Bounce reîncepe cursurile de break- dance!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din data de 27 mai 2007, în fiecare duminică, de la ora 16.00, în cadrul programului şcolii de dans Big Bounce vor reintra cursurile de break-dance. Cursurile se adresează celor

Începând din data de 27 mai 2007, în fiecare duminică, de la ora 16.00, în cadrul programului şcolii de dans Big Bounce vor reintra cursurile de break-dance. Cursurile se adresează celor pasionaţi şi doritori să înveţe break-dance - cel mai cunoscut dintre stiluri de dans hip-hop şi un element de bază al culturii de stradă.

Break-dance este unul dintre cele patru elemente ale Hip-Hop-ului, pe lângă MC, DJ şi graffiti. Implică un amalgam de numeroase şi diferite practici aerobice. Este un stil care împrumută dintr-o varietate de forme, mişcări şi manevre, multe derivate din artele marţiale (în special din Capoeira), gimnastică şi dansuri funk. Lista mişcărilor prezente în break-dance este foarte mare şi fiecare necesită multă practică şi disciplină pentru a se putea vorbi despre performanţe.De la crearea sa, acest stil de dans a oferit culturii tinerilor o alternativă la găştile de stradă violente. Astăzi, cultura break-dance este o remarcabilă disciplină situată undeva între cea a dansatorilor şi a atleţilor. Având în vedere că se bazează pe abilităţi coregrafice, cultura break-dance este de obicei lipsită de obişnuitele graniţe legate de sex, rasă şi vârstă, întâlnite în alte subculturi şi a ajuns să fie acceptată la nivel mondial.

Cursurile de break-dance au reintrat în programul şcolii Big Bounce din dorinţa lui C.R.B.L. El a fondat trupa Simplu - care a început ca o trupă de şase băieţi, promotori ai break-dance-ului în Romania, prima de acest gen.

Toţi cei dornici să danseze break-dance sunt aşteptaţi la şcoala Big Bounce, în locaţia situată pe Calea Şerban Vodă nr 95-101, în cadrul SANCOMPLEX.Pentru mai multe informaţii, cei care doresc amănunte pot suna la numarul de telefon 0751.074.812 sau 031.805.59.70. Sau se pot lămuri de pe site-urile http://www.bigbouncero.blogspot.com, www.bigbounce.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite