Irak: Arnold Schwarzenegger a făcut o vizită trupelor americane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, a făcut o vizită - luni - trupelor americane în Irak, mulţumindu-le pentru spiritul lor de sacrificiu şi pentru cel al familiilor lor, informează ediţia electronică a Times Online.

Schwarzenegger a irupt într-o cantină ticsită de soldaţi în Camp Victory, tabără situată la periferia Bagdadului, cu un răget în stilul care l-a făcut celebru în filme adresat soldaţilor. El i-a felicitat pentru activitate, a strâns numeroase mâini şi a pozat împreună cu ei pentru fotografi.

Ex-campionul la culturism le-a recomandat soldaţilor să se menţină în formă făcând exerciţii fizice în fiecare zi şi chiar a prevăzut să se antreneze împreună cu ei după micul dejun.

Guvernatorul californian intenţiona, de asemenea, să se întâlnească cu oficiali irakieni. După ce a distribuit ţigări soldaţilor,
el a luat masa împreună cu un grup de generali, între care se afla şi comandantul trupelor americane în Irak, Raymond Odierno.

Costul voiajului său în Irak este suportat de o asociaţie a oamenilor de afaceri care îl susţin pe guvernator, a ţinut să precizeze purtătorul său de cuvânt

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite