VIDEO Schwartzenberg a preluat transmisia în direct a postului Realitatea TV. Imagini cu momentul schimbării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transmisiunea RTV s-a intrerupt la 18.04
Transmisiunea RTV s-a intrerupt la 18.04

Transmisia postului Realitatea TV a fost preluată, la ora 18, de echipa de jurnalişti controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Echipa redacţională, aflată în Casa Presei, nu mai transmite deloc, nici pe noua frecvenţă a postului, nici sub noua siglă, RTV. Sebastian Ghiţă nu a anticipat această  preluare a emisiei.

Transmisia a fost făcută de echipa redacţională angajată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg din noul sediu Willbrook. De asemenea, şi în acest moment echipa redacţională a lui Elan Schwartzenberg este condusă de Sergiu Toader.

Managerul Sebastian Ghita si proprietarul Elan Schwartzenberg îşi împart resursele Realitatea TV: cea mai mare parte a oamenilor au trecut pe firma lui Sebastian Ghita (care va dezvolta RTV), contractul de sediul în Casa Presei este pe firma lui Ghiţă, în timp ce echipamentele şi licenţa de emisie sunt ale firmei lui Elan Schwartzenberg (care va rămâne cu numele Realitatea TV şi va emite din alte studiouri, în cladirea Willbrook).

Potrivit EVZ, echipa manageriată de Sebastian Ghiţă nu mai transmite deloc, nici pe noua frecvenţă, nici sub noua siglă, RTV.

Contactat de EVZ, Sebastian Ghiță declară, însă, că se aștepta la această mișcare și că nu poate oferi, momentan, amănunte, căci încearcă să remedieze situația, din punct de vedere tehnic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite