Schimb de focuri în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a ajuns, marţi seara, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o plagă împuşcată în abdomen, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un grup de tineri, pe

Un tânăr a ajuns, marţi seara, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o plagă împuşcată în abdomen, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un grup de tineri, pe stradă.

El le-a spus cadrelor medicale că s-a înţepat într-o şurubelniţă, dar, în urma unei intervenţii chirurgicale, medicii au scos din rana acestuia o bilă de cauciuc. Rana a fost superficială, motiv pentru care tânărul a refuzat internarea şi a plecat acasă.

Medicii au anunţat poliţia, iar anchetatorii au stabilit că bărbatul, Cristian Stratula, de 25 de ani, din Constanţa, a fost implicat într-o altercaţie ce avut loc în plină stradă. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că a fost înconjurat de cinci tineri, dar, de frică, a scos un pistol cu gaze pe care îl avea asupra sa şi a tras un foc în plan vertical, pentru a-i intimida pe agresori.

După primele cercetări, se pare că acesta s-a autorănit, în momentul în care a vrut să scoată pistolul de la brâu, arma descărcându-se accidental. El nu avea permis de port-armă şi de aceea i-a minţit pe medici. Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Radu Croitoru, spune că, probabil, bărbatul se va alege cu un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite