Scandal la înălţime în buricul târgului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal la înălţime  în buricul târgului
Scandal la înălţime în buricul târgului

Locatarii din Griviţa s-au certat cu afaceristul care le mansardează blocul

De pe acoperişul blocului din centrul municipiului Târgu-Jiu au răzbătut aseară urlete şi ameninţări care se auzeau chiar de jos. Proprietarii apartamentelor afectate de inundaţii din blocul nr. 2 din cartierul Griviţa s-au întâlnit chiar pe acoperiş, pe şantierul unde se execută lucrările de mansardare, cu investitorul Victor Spânu şi cu reprezentanţii Asociaţiei de locatari.

Apa a afectat toate apartamentele din bloc

Oamenii i-au reproşat afaceristului că apartamentele le-au fost distruse şi sunt pline de mucegi din cauză că apa s-a inflitrat ca urmare a lucrărilor care se fac pe acoperişul blocului de cinci ani, cu toate că în contractul încheiat se prevedea un termen de un an pentru finalizarea reabilitării. Victor Spânu a garantat că va rezolva situaţia într-o săptămână, dar proprietarii nu au mai acceptat promisiunile şi au decis să facă demersurile necesare pentru rezilierea contractului. La un moment dat, spriritele s-au aprins, iar locatarii şi oamenii lui Spânu s-au înghiontit. Victor Spânu a încercat să oprească reporterul de la Adevarul de Seară Târgu-Jiu să surprindă imagini şi chiar a devenit agresiv. Investitorul a refuzat categoric să-şi exprime un punct de vedere faţă de situaţia din blocul inundat din vina lui.

De fiecare dată când plouă, oamenii se urcă pe bloc pentru a scoate apa. Nopţile trecute şi astăzi, locatarii au stat pe imobil, cu găleţile, pentru ca locuinţele să nu le fie inundate şi mai rău. Vasile Chiriac, pensionar, locuieşte la etajul IV, din blocul nr. 2, din cartierul Griviţa. Bătrânul s-a îmbolnăvit de nervi. Apartamentul îi este afectat de umezeală.

Tavanul sufrageriei este decojit şi miroase a igrasie: „Apartamentul este făcut praf. Peste tot duhneşte a mucegai. O să mă îmbolnăvesc aici. Telefonul nici nu mai funcţionează. Este o situaţie insuportabilă“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite