Bârlad: Scandal între două clanuri soldat cu nouă arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bârlad: Scandal între două clanuri soldat cu nouă arestaţi
Bârlad: Scandal între două clanuri soldat cu nouă arestaţi

Nouă persoane au fost reţinute, miercuri, în urma unui scandal între două clanuri din Bârlad soldat cu rănirea a trei persoane, transmite NewsIn.

Două grupuri de persoane din Bârlad s-au luat la bătaie, în plină stradă, cu pietre şi cu bâte. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, inspector Mihaela Ştraub, pentru a aplana conflictul, a fost mobilizat întregul efectiv al Poliţiei Municipiului Bârlad, grupe de intervenţie de la Detaşamentul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă şi de la Secţia de Jandarmi. Peste 40 de persoane - victime, agresori, martori - au fost ulterior audiate.

"La sosirea echipajelor, trei persoane - C. Sorin, de 46 ani, B. Cristinel, de 29 ani şi D. Viorel, de 47 ani - erau rănite, acestea fiind transportate la spital, pentru îngrijiri medicale. Din verificări a rezultat faptul că între membrii a două familii din municipiul Bârlad a izbucnit un scandal pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, în faţa locuinţei lui C.Sorin. În curtea acestuia au fost aruncate pietre şi sticle, de către mai multe persoane care au pătruns apoi, fără drept, în interior, unde l-au lovit şi au distrus mai multe geamuri. În locuinţa respectivă se aflau aproximativ zece persoane, iar o parte dintre ele s-a refugiat la vecini”, a declarat Mihaela Ştraub.

Poliţiştii au ridicat, în vederea confiscării, bâte, cuţite, spray-uri lacrimogene şi o bară din fier, obiecte folosite în timpul altercaţiei. 14 persoane s-au ales cu dosar penal, nouă dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore, pentru ultraj, distrugere, loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu.

Cele nouă persoane reţinute - C.Ion, de 44 ani, D.Viorel, de 47 ani, B.Cristinel, de 29 ani, D.Romeo, de 21 ani, B.Adrian, de 24 ani, C.Robert, de 20 ani, B.Marian, de 28 ani, D.Daniel, de 18 ani şi G.Costel, de 33 ani - au fost duse în arestul I.P.J. Vaslui şi urmează să fie prezentate Judecătoriei Bârlad cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite