Sătui de bătăile taţilor, doi copii au fugit în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi băieţi din judeţul Iaşi, Vasilică (15 ani) şi Cristian (11 ani) şi-au luat lumea-n cap din cauza bătăilor primite de la taţi. Minorii au fost găsiţi de poliţiştii din

Doi băieţi din judeţul Iaşi, Vasilică (15 ani) şi Cristian (11 ani) şi-au luat lumea-n cap din cauza bătăilor primite de la taţi.

Minorii au fost găsiţi de poliţiştii din comuna vasluiană Drânceni, aflată la peste 100 de kilometri distanţă de casa copiilor.

Mamele sunt în Italia

Cei doi copii erau flămânzi, murdari şi obosiţi. Mamele lor sunt plecate la muncă în Italia, iar ei fuseseră lăsaţi în grija taţilor alcoolici. Poliţiştii valuieni au apelat la o asociaţie pentru protecţia copiilor. "Nu ne venea să credem când au spus că sunt din alt judeţ, de la Iaşi, iar la Vaslui, aproape de Prut, au ajuns pe jos, crezând că poate ajung în Italia", a spus Marian Mălăescu, de la Asociaţia "Totul pentru Viaţă", din Huşi.

Până ieri, de soarta minorilor nu se interesase nicio rudă. Mălăescu a precizat că, dacă nu va veni niciun membru al familiei să-i ia, îi va duce la Vaslui, la Protecţia Copilului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite