Unde să faci fitness în Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unde să faci fitness în Satu Mare
Unde să faci fitness în Satu Mare

Preţul unui abonament varianză între 50 şi 150 de lei, în funcţie de condiţii şi preferinţe. Fie că este vorba despre aerobic, step sau antrenament cu instructor, femeile din Satu Mare au grijă de sănătatea lor.

Sălile de fitness din oraş au fost luate cu asalt de sătmărence încă la de sfârşitul lunii august, după o bine meritată pauză de vară. Majoritatea sunt cliente fidele, însă numărul celor care iubesc mişcarea şi vor să aibă parte de o viaţă cât mai sănătoasă creşte de la lună la lună.

Step, aerobic sau o oră de ardere a grăsimilor

Una dintre cele mai frecventate săli de fitness din municipiul Satu Mare este Fitland, unde peste 100 de femei se antrenează zilnic. Motivele pentru care aleg sala respectivă sunt simple: diversitatea orelor de antrenament şi dinamica exerciţiilor.
„Ora este la un nivel accelerat, fetele care vin la mine ştiu asta şi chiar le place. Sunt antrenoare de foarte mult timp şi ştiu ce este sănătos pentru corpul uman. Cele trei ore, minimum, pe săptămână sunt esenţiale“, spune Emoke Kerekes, antrenoarea de fitness de la Fitland.
Un abonament de 10 ore costă 60 de lei, iar cel nelimitat 100 este de lei.Femeile care nu iubesc atât de mult mişcarea, pot alege o sală de fitness dotată cu aparate specifice. Antrenorii sunt cheia succesului de fiecare dată. Johann Fitness Center este una dintre sălile de antrement unde femeile lucrează după un program special, făcut de antrenor.
„Antrenamentele depind de la persoană la persoană, în funcţie de ce urmăreşte. Efortul fizic, combinat cu o alimentaţie adecvată dau un rezultat bun“, spune Johann Merk, instructor de fitness.La această sală, costul unui abonament se ridică la suma de 70 de lei, unde este inclusă şi sauna.

Multe vor să slăbească

Aparatură de specialitate există şi la sala de fitness Alma Spa Center, de pe strada Botizului, unde aproximativ 30 de femei frecventează zilnic cursurile de mişcare.
„În această perioadă au început să vină doamnele, dar şi bărbaţii. Majoritatea vor să slăbească, iar eu încerc să îmbin utilul cu plăcutul. Este foarte important să faci mişcare, trebuie însă să ţii cont şi de alimentaţie. Este recomandat să nu mâncăm multe grăsimi, dulciuri şi pâi-
ne“, spune Sorin Tamba, instructor la Alma SPA Center.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite