Austria: Şase infractori români au fost arestaţi de poliţie pentru tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia austriacă a arestat o bandă de şase infractori români, căutaţi pentru mai multe tâlhării şi înşelăciuni comise pe teritoriul ţării, informează agenţia APA, preluând un comunicat emis luni de poliţia din landul Austria Superioară.

Hoţii acţionau în două grupuri, în care erau prezenţi întotdeauna şi doi copii, de 6, respectiv 7 ani. Banda înşela proprietari de benzinării şi moteluri de pe autostradă, cărora le vindeau bijuterii fără valoare, de provenienţă italiană, la preţuri mult mai mari.

Potrivit poliţiei, grupul se face vinovat de o tâlhărie comisă la 8 noiembrie în Herzogenburg, districtul St. Pölten. La o staţie de benzină, un infractor a ameninţat un bărbat cu un cuţit şi un pistol, după care, împreună cu un complice şi cu victima, s-a deplasat până la un bancomat, de unde a retras o sumă de bani. Întorşi la benzinărie, românii l-au împins pe bărbat jos din maşină.

Două zile mai târziu, doi dintre membrii bandei au ameninţat cu cuţitul şi jefuit un locuitor din Linz. Automobilul lor a fost identificat după câteva zile pe autostrada A1, iar infractorii opriţi şi reţinuţi la Ennsdorf, districtul Amstetten. În cursul anchetei, ceilalţi infractori au fost daţi în urmărire şi apoi arestaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite