Sarmale cu carne de cal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii vasluieni şi inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Veterinară (DSV) au confiscat 60 de kilograme de carne de cal. Bărbatul, asupra căruia a fost găsită carnea, o vindea la

Poliţiştii vasluieni şi inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Veterinară (DSV) au confiscat 60 de kilograme de carne de cal.
Bărbatul, asupra căruia a fost găsită carnea, o vindea la pachete de câte 5 kg, păcălindu-i pe cumpărători că este carne de vită. Bineînţeles că, "întreprinzătorul" Constantin Ghencea, în vârstă de 34 de ani, din Vaslui, n-a putut să prezinte niciun fel de document de provenienţă a cărnii, motiv pentru care oamenii legii au chemat inspectorii DSV Vaslui, care au stabilit că, de fapt, era vorba de carne de cal. Marfa era ambalată în pachete de câte 5 kilograme şi vândută cu 70.000 lei kilogramul. "Acesta a refuzat să ne spună de unde are carnea. Noi l-am prins în momentul în care vindea un pachet cu carne. Continuăm cercetările pentru că avem informaţii că în zona Vasluiului s-ar afla un abator clandestin în care sunt sacrificate şi tranşate animale furate", a declarat Iulian Munteanu, agent principal în cadrul IPJ Vaslui. Până în momentul în care l-au depistat poliţiştii, bărbatul a reuşit să comercializeze peste 40 de kilograme de carne, aşa că se poate deduce că cei mai mulţi dintre cumpărătorii vasluieni au fiert în oală carnea de cal în loc de carnea de vacă pe care au presupus-o că au cumpărat-o. Vasluianul a recunoscut că a tăiat un cal în pădurea Brodoc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite