Sărbătorile au lăsat în urmă kilograme în plus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii le recomandă timişorenilor sport şi cure de detoxifiere, necesare după abuzurile alimentare şi leneveală.

După trecerea celui mai lung şir de petreceri din an,  nutriţioniştii recomandă timişorenilor prudenţă. Se impune, în primul rând, evitarea grăsimilor, a prăjelilor, ouălor care pot fi greu de digerat, dar şi renunţarea – măcar pentru o perioadă – la tutun, alcool şi cafea. Nici dulciurile cu mult zahăr, conservele sau băuturile carbogazoase nu sunt indicate. După toate aceste restricţii, urmează şi o listă lungă cu alimente care pot reface organismul. În primul rând, trebuie consumate cât mai multe crudităţi, legume proaspete sau fierte, orez fiert, pâine de secară ori graham, fulgi de cereale, peşte, lapte şi alte produse lactate. Se impune consumarea obligatorie a cel puţin doi litri de lichid pe zi, fie că este vorba despre apă plată, sucuri naturale sau ceai verde.

Interzis la sare

Specialiştii adaugă însă că doamnele care speră să şi slăbească prin regimul de detoxifiere a organismului vor fi neplăcut surprinse. Cântarul nu va indica modificări prea mari, dar în mod sigur se vor simţi mai „fresh”, iar colesterolul din sânge se va diminua. Nutriţioniştii propun pentru fiecare timişorean în parte meniuri adecvate de regim, în funcţie de greutate, statură şi, mai ales, de probleme de sănătate. Un lucru este însă sigur: cei care vor să se simtă mai bine trebuie să renunţe sau să diminueze consumul de sare. Sunt indicate toate fructele, dar mai ales merele, portocalele şi clementinele. Nu sunt excluse nici iaurtul, supele fierbinţi de legume sau floricelele de porumb nesărate.

Frumuseţe cu preţ redus

Când e vorba de sport, după sărbătorile de iarnă, timişorenii ar trebui să facă cel puţin o plimbare de o jumătate de oră pe zi. Pentru cei care au destul timp liber, nu strică o vizită la sala de sport sau chiar la centrele estetice. Foarte la modă şi avantajoase sunt împachetările cu diverse produse cosmetice, drenajul limfatic, biostimularea sau terapia cu raze infraroşii. Aceste metode pot avea efecte spectaculoase în doar câteva luni: reducerea ţesutului adipos şi a celulitei, tonifierea muşchilor şi accelerarea metabolismului. În această perioadă, unele saloane timişorene oferă reduceri mari la pachete de servicii care includ şedinţe de saună, gomaj corporal sau tratamente faciale inovatoare.

Promoţii de iarnă

Pachet detoxifiere - 730 lei
Pachet tratament facial - 850 lei
Pachet tonifiere/fermitate - 870 lei
Pachet slăbire/modelare - 1.320 lei
Program anticelulitic - 1.500 lei
Program anti-cuperoză - 1.200 lei
Program fotoîntinerire - 850 lei
Biostimulare - 750 lei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite