Săraci "închiriaţi" la ordinul primarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Guzganu, primarul PSD-ist din comuna vasluiană Şuletea, riscă să ajungă pe mâna procurorilor DNA, fiind acuzat că îi pune abuziv la muncă pe săteni. "Cei care iau venitul minim

Petre Guzganu, primarul PSD-ist din comuna vasluiană Şuletea, riscă să ajungă pe mâna procurorilor DNA, fiind acuzat că îi pune abuziv la muncă pe săteni.

"Cei care iau venitul minim garantat sunt forţaţi de primar să muncească cu ora în diferite gospodării", susţine Ciprian Tamaş (PNL), viceprimarul comunei. Acesta este decis să sesizeze procurorii DNA.

"Nu văd care-i problema"

"Am dat omul celor care au nevoie de forţă de muncă. Am tăiat chitanţă, nu văd care-i problema", spune primarul. Acesta este contrazis de prefectul judeţului Vaslui, Ciprian Iftimoaiei. "Nu am auzit de vreo lege care să permită unui primar să închirieze oameni ca pe sclavi. Voi verifica problema", ne-a declarat prefectul Ciprian Iftimoaiei.

Fiul, cercetat pentru furt

Fiul primarului din Şuletea, Vasile Guzganu (16 ani) are dosar penal. "Minorul este cercetat pentru că a furat maşina primăriei, plimbându-se cu aceasta pe un drum judeţean", a spus Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. (Octavia Dumitra)

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite