Şaptesprezece cadavre au fost recuperate în urma prăbuşirii avionului Air France

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavre aparţinând pasagerilor zborului Air France care a dispărut luni deasupra Atlanticului precum şi resturi din epava aeronavei au fost găsite de către echipele de căutare, a anunţat, potrivit Reuters, aviaţia braziliană.

Mai citeşte şi:

Avionul dispărut în Atlantic a trimis 24 de mesaje automate de anomalie în mai puţin de cinci minute
Rămăşiţele descoperite în apele Atlanticului nu aparţin avionului dispărut
Avionul Air France nu a explodat înainte de a se prăbuşi - ministru brazilian
Morţii din Atlantic, căutaţi cu roboţi submarini
VIDEO Brazilia confirmă găsirea avionului Air France. Nu sunt supravieţuitori
Destinul frânt al unei fete de nota 10
OMM: Condiţiile meteo, rareori cauza unică a accidentelor aviatice
Zece pasageri de la bordul avionului dispărut câştigaseră la un concurs excursia în Brazilia

01:50 Şaptesprezece cadavre au fost recuperate în total la sfârşitul săptămânii, precum şi zeci de bucăţi din avionul Air France, a anunţat duminică seară un purtător de cuvânt militar.

Recuperarea a şase cadavre ale pasagerilor cursei Air Frace a fost anunţată iniţial sâmbătă şi duminică.

Colonelul Henry Munhoz a precizat că nouă cadavre au fost recuperate de fregata braziliană Constitucao şi opt de fregata franceză Ventose, scrie NewsIn.

Dintre cele 11 cadavre recuperate duminică, patru sunt femei şi patru bărbaţi.

17.00 Încă trei cadavre ale pasagerilor cursei Air France Rio-Paris care s-a prăbuşit luni în Atlantic au fost recuperate duminică de armata braziliană, a anunţat un purtător de cuvânt citat de AF

Potrivit purtătorului de cuvânt al aviaţei braziliene, Jorge Amaral, echipele de salvare au recuperat şi fragmente din epava avionului, informează NewsIn.

Aparatul, un Airbus A 330, dispăruse luni dimineaţă în Atlantic cu 228 de persoane la bord, printre care o româncă.

Corpurile a doi bărbaţi au fost recuperate din ocean


Cadavrele a doi pasageri de sex masculin au fost recuperate din ocean de către aviaţia braziliană, care este de părere că este vorba despre victime ale accidentului aviatic de la începutul săptămânii din Oceanul Atlantic, informează postul de televiziune CNN.

Potrivit corespondentului CNN, împreună cu cele două cadavre au fost recuperate o valiză, un rucsac ce conţinea un laptop, o mască de oxigen şi bilete de avion.

"În această dimineaţă, la ora 8.14 (15.14, ora României), am avut confirmarea recuperării din apă a unor fragmente şi corpuri provenind de la zborul 447 Air France", a declarat potrivit AFP purtătorul de cuvânt al aviaţiei braziliene, Jorge Amaral, la un briefing de presă de la Recife, pe coasta de nord-est a Braziliei.

Potrivit paginii electronice a CNN, un vas care participa la operaţiunea de căutare a mai recuperat din ocean o valiză şi un scaun de avion, informează NewsIn.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite