Şapte firme se luptă pentru sediul SPP-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) speră că la începutul anului viitor să demareze construcţia la noul sediu, pe fostul teren al Ministerului Apărării, din Bulevardul Geniului numărul 42. Ieri, a avut loc deschiderea licitaţiei  pentru contractarea lucrărilor.

Documentaţia a fost pusă la dispoziţia a 7 societăţi comerciale: SC Concas SA. Buzău, SC. UTI Instal Construct SA Bucureşti, SC Aedificia Carpaţi SA Bucureşti, SC Rotary Construcţii SRL Bucureşti, RA RasiRom, SC Bogart SRL Bucureşti şi SC Comnord SA Bucureşti. Până în momentul deschiderii ofertelor, indicate în anunţul de participare şi documentaţia de atribuire, au fost depuse următoarele oferte:  SC Rotary Construcţii SRL, în asociere cu SC Concas Buzău SA şi SC Uti Instal Construct SA au depus ofertă pentru 149.650.228 de lei plus TVA, SC BogArt SRL, în asociere cu RA RasiRom au oferit 135.981.894,31 lei plus TVA, iar SC Aedificia Carpaţi SA, în asociere cu SC Contim SRL şi SC Romtest Electronic au oferit 156.168.838,46 de lei plus TVA

Aceasta este a doua încercare a SPP de a contracta o firmă care să demareze lucrările, după ce, la sfârşitul lunii iulie, comisia de evaluare a declarat ca fiind inacceptabile şi neconforme ofertele depuse pentru contractarea lucrărilor şi a anulat licitaţia. Potrivit site-ului e-licitaţie, valoarea estimată a lucrărilor este de  51.000.000 de euro fără TVA, iar durata este de 36 de luni începând de la data adjudecării contractului.



Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite