Şapte traficanţi de droguri au murit în ciocnirile cu poliţia braziliană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şapte traficanţi de droguri au murit în ciocnirile cu poliţia braziliană
Şapte traficanţi de droguri au murit în ciocnirile cu poliţia braziliană

Şapte suspecţi de trafic de droguri au fost ucişi miercuri  într-un schimb de focuri la Rio de Janeiro, Brazilia, în cioncnirile ce au avut loc între cartelurile de traficanţi şi poliţia braziliană, transmite L. A. Times.

Autorităţile de la Rio au anunţat alte şapte morţi şi 17 arestări, după ce poliţia braziliană a întreprins miercuri acţiuni de descindere în mai multe cartiere din nordul metropolei Rio de Janeiro. Au fost confiscate cantităţi importante de droguri şi au fost reţunuţi suspecţi.

Citiţi şi:


Patru dintre ei au murit pe loc într-un schimb de focuri. Alţi trei au fost răniţi grav şi au murit înainte de a ajunge la spital.

Violenţele de la Rio au făcut 33 de victime de sâmbătă până în prezent, dar bilanţul creşte în fiecare zi. Autorităţile s-au angajat într-o luptă acerbă cu traficanţii de droguri în încercarea de a restabili ordinea în oraşul gazdă al Jocurilor Olimpice din 2016.

Bandele de traficanţi sunt suspectate că au folosit arme de mare calibru pentru a doborî un elicopter sâmbătă în apropiere de cartierul Morro dos Macacos, care rămâne scena luptelor dintre cartelele rivale şi poliţie. Trei agenţi de poliţie au fost ucişi în ciocniri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite