Şanse de angajare pentru locuitorii din Băcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 250 de locuri de muncă vor fi create, la începutul lunii aprilie, în judeţul Hunedoara, prin deschiderea depozitului de la Băcia, cel mai mare al reţelei Carrefour Transilvania.

Lucrările de construcţie vor fi finalizate în 31 martie, depozitul ocupând o suprafaţă de zece hectare, cumpărate de la persoane private, în apropiere de drumul naţional care face legătura între Deva şi Arad.

Dezvoltatorul Deva Logistics Center SRL a anunţat că spaţiul de depozitare este de 20.000 de metri pătraţi. Acesta a fost închiriat de Carrefour, pentru reţeaua sa de distribuţie din Transilvania. A doua fază a investiţiei, care s-a ridicat la zece milioane de euro, presupune extinderea depozitului cu încă 18.000 de metri pătraţi.

Reprezentantul Deva Logistics Center, Adrian Tulhină, a adăugat că după finalizarea întregului proiect, vor fi create încă 150 de locuri de muncă. „În intervalul 1-10 aprilie va fi creat un birou pentru recrutarea personalului.

Doar patru angajaţi vor veni din exteriorul judeţului, restul până la 250 urmând să fie selectaţi din Băcia şi din oraşele limitrofe”, a menţionat Tulhină.

De asemenea, şi hunedorenii sunt interesaţi să prindă un post la noul depozit, iar printre aceştia se numără şi autodisponibilizaţii de la Dräxlmaier Hunedoara.

Oferta de muncă a dezvoltatorului de la Băcia vine în contextul în care numărul maxim de job-uri vacante în judeţul Hunedoara nu a depăşit în medie, în ultimele luni, 450 de slujbe disponibile, fiind de patru ori mai mic, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite