Sandale de 25 de milioane pentru Elena Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum se tratează cel mai bine o insomnie la femei? Simplu. Cu o pereche de sandale de 25 de milioane. Dorin Cocoş se pare că ştie bine lucrul acesta şi are grijă de suferinţa soţiei sale, Elena Udrea.

Gândul la creditul de 3 milioane de euro scadent la sfârşitul acestui an nu îi mai dă pace ministrului dezvoltării şi turismului, Elena Udrea. Îi face nopţi albe, fatale pentru un obraz proaspăt şi ochi luminoşi.

Aşa că, până nu se vede cu datoria închisă, nu mai are somn. Soţul ministrului, Dorin Cocoş, a văzut frământările consoartei şi, om de lume, a găsit şi "medicamentul" pentru a-i face Elenei Udrea câteva nopţi liniştite.

Fotoreporterii Click! l-au suprins la cumpărături de lux pentru soţie. Aflat zilele trecute prin Dorobanţi, Dorin Cocoş a fost atras şi fermecat de o pereche de sandale de damă expuse în vitrina unui magazin de lux.

Fără să ezite, Cocoş a intrat, a întrebat dacă sunt numărul căutat şi, nerăbdător, le-a luat singur din vitrină şi, ajutat de vânzătoare, le-a pus în cutie şi le-a achitat. Preţul: 2500 de lei. Ieftine pentru gusturile soţiei sale, însă un cadou cât se poate de util pentru o insomnie rebelă!

Citiţi mai multe despre acest subiect în Click!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite