Salvări escortate de poliţie, la Cajvana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii echipajului de pe ambulanţa "deturnată" de familia unei tinere din localitatea suceveană Cajvana, victima unui accident rutier, se tem pentru viaţa lor. Asistenta Violeta Topală şi

Membrii echipajului de pe ambulanţa "deturnată" de familia unei tinere din localitatea suceveană Cajvana, victima unui accident rutier, se tem pentru viaţa lor. Asistenta Violeta Topală şi şoferul Doru Halus spun că nu vor depune plângere împotriva celor care i-au ameninţat şi obligat să le ducă ruda la un spital din Iaşi.

"Nu e normal ce s-a întâmplat, pentru că toată lumea şi-ar face dreptate după cum crede de cuviinţă", ne-a spus Violeta Topală. Cei doi spun că se tem pentru viaţa lor dacă vor mai ajunge la intervenţii în localitatea cu pricina. Ca măsură preventivă, s-a stabilit ca în cazul intervenţiilor medicale la Cajvana să se apeleze la sprijinul Poliţiei.

Ameninţaţi cu moartea

"Vă omor, vă strâng de gât, vă dau foc. Aşa ne spunea tatăl victimei. Când am ajuns la Iaşi, am leşinat din cauza stresului", a povestit asistenta. Şi pentru şofer a fost o cursă a groazei.

"Am văzut că cei doi, tatăl şi fratele pacientei, erau turbaţi şi nu ne puteam lua cu ei la bătaie", a spus Doru Halus. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava a depus plângere la Poliţie împotriva celor doi bărbaţi care au sechestrat salvarea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite