Salariaţii Carom au găsit înţelegere la ministrul de finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, a acceptat continuarea activităţii la Carom Oneşti, iar cei 1.500 de angajaţi care aşteptau cu sufletul la gură această decizie se vor întoarce la

Ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, a acceptat continuarea activităţii la Carom Oneşti, iar cei 1.500 de angajaţi care aşteptau cu sufletul la gură această decizie se vor întoarce la lucru.
Luni, ministrul s-a întâlnit cu delegaţia de la Oneşti şi a dat undă verde cererii făcute în urmă cu patru luni, aceea de a aproba antrepozitul fiscal pentru produsele Carom. "Când speram mai puţin, am reuşit până la urmă să convingem ministerul de necesitatea eliberării mult-râvnitului antrepozit fiscal, necesar pentru găsirea unui procesator. Ne bucură mai ales faptul că 1500 de salariaţi se vor întoarce la lucru. Suntem convinşi că lichidatorul financiar va pregăti procedura de scoatere la vânzare a combinatului. Ne dorim un cumpărător gospodar, care să înţeleagă necesitatea menţinerii în funcţiune a uzinei de cauciuc", a declarat Vasilică Udrea, liderul Sindicatului Carom. Săptămâna trecută au avut loc la Carom proteste care au culminat cu blocarea unui drum. Procesatorul interesat de Carom ar putea fi Calder- A International, care are în patrimoniu Rafo Oneşti. În aceste condiţii, doar 200 de angajaţi vor fi nevoiţi să plece acasă până la sfârşitul lunii în curs.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite