Said Baaklini, invitat la nunta lui Borcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cele aproape 600 de persoane prezente la nunta lui Cristi Borcea s-a numărat şi omul de afaceri libanez Said Baaklini, cercetat de DIICOT pentru evaziune fiscală şi fapte de corupţie.

Baaklini a ajuns la petrecerea care are loc la centrul de evenimente Ambasad'OR, din Otopeni, în jurul orelor 20.00, potrivit Realitatea.net.

Alături de şeful ANAF, Cristi Borcea şi Said Baklini se află printre numele pomenite în scandalul returnărilor de TVA de la UCM Reşita. Omul de afaceri libanez Said Baaklini, trimis în judecată în dosarul UCM Reşiţa, este cercetat de procurorii DIICOT în dosarul falimentării distribuitorului de presă Rodipet. El este acuzat de spălare de bani şi evaziune fiscală, după ce a făcut mai multe tranzacţii financiare suspecte între firma pe care o administrează, Libarom Agri, şi societăţi controlate, prin interpuşi, de către membrii clanului Awdi - foştii acţionari ai Rodipet. În urma tranzacţiilor, prejudiciul adus statului, prin neplata taxelor şi expatrierea unor sume de bani, este de aproximativ 20 de milioane de euro. Procurorii DIICOT au percheziţionat ieri şi au ridicat saci de documente de la nouă sedii şi puncte de lucru ale Libarom Agri şi de la şapte locuinţe din Snagov şi Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite