Braşov: Jaf şi crimă la un depozit de băuturi răcoritoare din Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Jaf şi crimă la un depozit de băuturi răcoritoare din Săcele
Braşov: Jaf şi crimă la un depozit de băuturi răcoritoare din Săcele

Trei persoane necunoscute au pătruns, miercuri seară, cu puţin înainte de ora 23.00, într-un depozit de băuturi răcoritoare situat în municipiul Săcele, judeţul Braşov, sustrăgând suma de 20.000 de lei, din jaf rezultând şi decesul agentului de pază al firmei. Citiţi în continuare despre ultimele jafuri de la Braşov: Tentativă de jaf armat într-un sediu BRD O nouă tentativă de jaf la BRD Jaf cu cagule

Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă faptul că cei trei purtau cagule pe faţă şi că totul s-a produs foarte repede. Atacatorii l-au lovit în cap cu un corp dur pe agentul de pază V.Gheorghe, de 50 de ani, lovitura fiindu-i fatală acestuia, cadavrul lui fiind găsit de poliţiştii sosţi la faţa locului.

„Imediat după sesizare, poliţiştii s-au deplasat la depozitul respectiv şi,sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Braşov,au început cercetarea la faţa locului, ocazie cu care, în ghereta de la poarta de acces în depozit, a fost identificat cadavrul lui V.Gheorghe, 50 ani, agent de pază care, conform examinării peliminare efectuate de medicul legist la faţa locului, prezenta o lovitură în zona capului, cu un corp dur. Cadavrul a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală Braşov pentru necropsiere şi stabilirea cauzei exacte a morţii. Din primele verificări efectuate,s-a stabilit faptul că cei trei suspecţi  aveau feţele acoperite şi că au sustras din depozit suma de aproximativ 20.000 lei, bani proveniţti din încasările efectuate în data de 28.10.2009“, se spune în comunicatul de presă, semnat de comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov, informează NewsIn.

Cercetările poliţiştilor au fost îngreunate de ploia măruntă care a căzut întreaga noapte, apa ştergând o mare parte a urmelor jafului. Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut evenimentul . Se pare că deja există un cerc de suspecţi, poliţiştii audiind, chiar în noaptea de miercuri spre joi, mai multe persoane.

Atacul de la Săcele a fost a doua faptă de acest gen petrecută miercuri la Braşov, după ce, în cursul serii, trei tineri au pătruns într-un magazine etnobotanic situat în centrul oraşului, au ameninţat vânzătoarea şi au sustras suma de 1.000 de lei şi o unitate de calculator.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite