Fiul patronului clinicii Sabyc rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiul patronului clinicii Sabyc rămâne în arest
Fiul patronului clinicii Sabyc rămâne în arest

Tribunalul Bucureşti a decis, astăzi, că Yair Miron, fiul patronului clinicii Sabyc, implicată în scandalul traficului cu ovule, rămâne în arest, respingând ca neîntemeiată cererea de eliberare condiţionată sub control judiciar.

Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Yair Miron, fiul patronului clinicii Sabyc, acuzată de trafic cu ovule, a declarat, marţi, la Tribunalul Bucureşti, unde a cerut eliberarea condiţionată sub control judiciar, că se ocupa doar de tratamente cosmetice la clinică şi că nu avea treabă cu pacienţii de la ginecologie. Yair Miron a spus, în faţa instanţei, că este specializat în chirurgia plastică, drept pentru care se ocupa de "tratamente cosmetice, de înfrumuseţare" şi că nu s-a implicat în procedura fertilizării "in vitro".

Miron a mai spus că firma Sabyc apare pe numele său, dar doar în acte, dată fiind dorinţa tatălui său, însă, mai susţine acesta, niciodată nu s-a implicat în organizarea activităţii la clinică.

Avocatul lui Yair Miron a declarat că acesta îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi lăsat în libertate cu un anumit control judiciar, neexistând vreun impediment legal în acest sens.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, pe 27 iulie, recursul împotriva arestării făcut de patronul clinicii Sabyc, Harry Mironescu, de fiul acestuia, Yair Miron, medic rezident, şi de Cecilia Borzea, persoana care se ocupa de relaţii cu clienţii.

Decizia instanţei, luată cu opinie majoritară, este definitivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite