SUV-ul ieftin de la Dacia vine la anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia va lansa mult-aşteptatul model cu tracţiuni 4X2 şi 4X4 la începutul anului viitor, cu câteva luni mai târziu faţă de planurile iniţiale, a declarat ieri François Fourmont, directorul general al companiei.

SUV-ul, al şaselea model al constructorului, ar urma să fie lansat pe piaţă la un preţ începând cu 13.000 de euro şi va intra în concurenţă directă cu Hyundai Tucson, Kia Sportage şi chiar Nissan Qashqai.

Sandero Diesel se va lansa în vară

Investiţiile în proiectul SUV-ului se ridică la peste 100 de milioane de euro, iar o sumă de 15 milioane de euro provine din ajutor de stat, a precizat managerul.

În iunie, Dacia va lansa modelul Sandero cu motor diesel şi tot în vară va fi introdusă pe piaţa locală şi motorizarea de 1,2 litri pe Logan Sedan şi Sandero.

Dacia a uimit publicul, la Salonul Auto de la Geneva, cu un crossover robust şi sportiv, denumit Duster, o combinaţie între un MPV (Multi Purpose Vehicle) şi un coupé sportiv.

Cel mai probabil, modelul de serie nu va semăna deloc cu acest concept, ale cărui materiale şi performanţe tehnice sunt impresionante.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite