Mihai Necolaiciuc riscă să fie expulzat din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Departamentul american pentru Securitate Internă, Brandon Alvarez-Montgomery, a spus că fostul şef al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost arestat pentru şedere ilegală în SUA şi riscă să fie expulzat din această ţară, dar mai întâi cazul său va fi prezentat în faţa unui judecător

Alvarez-Montgomery a declarat pentru NewsIn că "agenţii speciali ai Departamentului american pentru Imigrări l-au arestat ieri pe Mihai Necolaiciuc, un cetăţean român căutat pe plan internaţional, pentru şedere ilegală în SUA. El riscă o posibilă îndepărtare de pe teritoriul SUA şi va avea dreptul la proces, având şansa să prezinte faptele din cazul său în faţa unui judecător".

El a adăugat că nu poate divulga alte detalii, din cauza prevederilor de confidenţialitate ale Departamentului pentru Securitate Internă.

Mihai Necolaiciuc avea viză turistică cu intrări multimple emisă din 2000. Faptul că Necolaiciuc a fost arestat pentru încălcarea legii imigraţiei nu are nicio legătură cu infracţiunile pentru le-a înfăptuit în România. Posibile încălcări ale legii imigraţiei SUA ar putea fi depăşirea termenului de şedere peste data prevăzută de viză sau pentru faptul că a lucrat, cu toate că avea viză turistică.

Agenţii Departamentului american pentru Imigrări l-au arestat miercuri pe românul Mihai Necolaiciuc, căutat pentru delapidarea a milioane de dolari de la Căile Ferate Române, iar oficialii au spus că a fost arestat pentru încălcarea legii privitoare la imigraţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite