SMURD Regional, debut cu stângul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia de Dezvoltare Nord-Est (ADRNE) a amânat proiectul de înfiinţare a staţiilor SMURD, evaluat la 16 milioane de euro, pe motiv că documentaţia era incompletă.

„S-a cerut schimbarea unor detalii de natură tehnică. Cred că într-o săptămână sau zece zile o să fie adusă documentaţia. Important este ca proiectul să fie bun”, a spus Constantin Apostol, directorul ADRNE.

Acesta a menţionat că până la semnarea cererii de finanţare ar putea trece chiar şi patru luni, iar licitaţiile pentru cumpărarea echipamentelor vor fi anunţate spre sfârşitul acestui an.

Reprezentanţii CJ Iaşi susţin că proiectul va fi depus în această lună. „Mai trebuia să facem nişte modificări, iar Bacăul nu a trecut încă prin plenul Consiliului Judeţean proiectul prin care aprobă participarea alături de celelalte judeţe”, a precizat Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânt al CJ.

De cealaltă parte, autorităţile băcăuane susţin că au fost anunţate târziu că trebuie să adopte o hotărâre de CJ, dar că în cel mai scurt timp vor convoca o şedinţă extraordinară în acest sens.

„Probabil, vom face o şedinţă extraordinară pentru că mai avem şi alte proiecte”, a afirmat Stere Constantinescu, director în cadrul CJ Bacău. Proiectul este lansat din 2007, iar până luna trecută s-a lucrat la pregătirea documentaţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite