O ambulanţă SMURD a fost implicată într-un accident rutier, lângă Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa SMURD a fost scoasă din intervenţie
Ambulanţa SMURD a fost scoasă din intervenţie

O ambulanţă SMURD a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a fost implicată, marţi după-amiază, într-un accident rutier produs la ieşirea din Ploieşti către Bucureşti, fără a fi înregistrate victime, transmite Mediafax.

Reprezentanţi ai Poliţiei Prahova au afirmat că accidentul s-a produs la câteva sute de metri de intrarea în Ploieşti dinspre Bucureşti.

Din primele cercetări poliţiştii prezenţi la locul accidentului au stabilit că ambulanţa a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui şofer nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. În aceste condiţii, în urma primelor verificări s-a stabilit că vina pentru producerea acestui accident aparţine şoferului autoturismului, şi nu şoferului ambulanţei.

În urma accidentului nu au existat victime, iar traficul rutier în zonă nu a fost afectat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Neacşu, a afirmat că ambulanţa implicată în accident este una dintre cele două ambulanţe SMURD folosite la intervenţii în Ploieşti şi în împrejurimi, iar în urma accidentului avariile nu sunt "foarte grave". Raluca Neacşu a precizat că în perioada în care ambulanţa se va afla în reparaţii intervenţiile vor putea fi asigurate de către cealaltă ambulanţă utilizată pentru intervenţiile în Ploieşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite