SC Drumuri şi Poduri Mureş a fost privatizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Mureş a vândut întregul pachet de acţiuni deţinut la Societatea Drumuri şi Poduri cu suma de 2,3 milioane de lei. Cumpărătorul celor 196.116 acţiuni este Florea Mircea

Consiliul Judeţean Mureş a vândut întregul pachet de acţiuni deţinut la Societatea Drumuri şi Poduri cu suma de 2,3 milioane de lei.
Cumpărătorul celor 196.116 acţiuni este Florea Mircea Mureşan, care a oferit preţul de 11,76 lei pe acţiune, câştigând în faţa a patru societăţi comerciale bine cotate pe piaţă. Vicepreşedintele CJ, Alexandru Petru Frătean, a declarat că Mureşan a prezentat depozite şi conturi bancare, pe numele său, care i-au certificat solvabilitatea. "În 60 de zile va trebui să achite suma de 5,5 milioane de lei, contravaloarea pachetului de acţiuni ale societăţii, din care 2,8 milioane reprezentând datorii faţă de terţi, inclusiv ipoteci şi bunuri sechestrate. Vânzarea Drumuri şi Poduri SA este prima din judeţ realizată în baza Legii 137 privind privatizarea firmelor cu capital de stat", a precizat Frătean. La mijlocul lunii august, SC Drumuri şi Poduri SA a intrat în incapacitate de plată, situaţia economico-financiară a firmei degradându-se constant.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite