S-au sinucis de teama cămătarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin Gavrilă (32 de ani) şi Mariana Rusu (27 de ani), din comuna constănţeană Cumpăna, au dispărut în urmă cu câteva zile, după ce şi-au lăsat fetiţa în vârstă de şapte ani în grija rudelor.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost însă găsite joi seară de către poliţişti.

Datorii de 10.000 de euro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, inspector Radu Croitoru, „Mariana Rusu prezenta urme de sugrumare şi a fost găsită în pat, într-o cameră. El a fost găsit spânzurat într-o încăpere alăturată, care nu era amenajată“. În urma autopsiei, s-a stabilit că cei doi au murit miercuri.

Tinerii au lăsat şi un bilet de adio în care îşi cer iertare pentru gestul lor. Vorbesc despre datoriile pe care le aveau şi cărora nu ­le-au mai făcut faţă. În acelaşi bilet, ei au lăsat-o pe micuţă în grija bunicilor, iar fetiţei i-au cerut să îi asculte pe aceştia.

Vecinii confirmă că cei doi ar fi avut credite, dar şi datorii de 10.000 de euro la cămătari. Valentin Gavrilă lucra în construcţii, dar în ultima perioadă nu prea mai găsea de lucru.

Mariana era şomeră de mai mult timp. Potrivit autorităţilor, fetiţa va rămâne în grija familiei şi va primi consiliere psihologică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite