S-a împuşcat în cap în timp ce-şi curăţa arma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Florian Boerescu
Mihail Florian Boerescu

Mihail Florian Boerescu (60 de ani, foto), fost pilot militar pe MIG-uri, a murit vineri seară după ce arma de vânătoare pe care o avea s-a descărcat accidental în timp ce o curăţa.

Glonţul l-a lovit direct în cap, iar bărbatul a murit pe loc. Deşi întreaga familie era acasă, nimeni nu a auzit împuşcătura deoarece locuinţa este în construcţie, iar în curte era zgomot.

Pilot profesionist şi familist convins

Fostul ofiţer locuia împreună cu familia într-o casă din cartierul constănţean Km 5. Când a fost găsit de nora lui, Veronica, bărbatul zăcea într-o baltă de sânge în dormitor. Boerescu avea doi copii. Îndurerat, fiul cel mare, Lucian (31 de ani), spune despre tatăl său că era un om muncitor care a avut grijă de familia sa. „Nu pot să cred că şi-a găsit sfârşitul în acest fel. Era un om devotat şi respectuos", spune Lucian. Şi fiul cel mic, Emilian (28 de ani), este zguduit de tragedia care s-a abătut peste familia lor.

Soţia sa, Georgeta, abia putea să-şi stăpânească lacrimile. „Era un soţ iubitor şi devotat", a spus femeia. Un fost coleg, Pavel Oţelea, spune despre fostul pilot că era un adevărat profesionist. „Mihail era un om care pleca în misiune indiferent de oră. Nu conta dacă era frig, ploaie sau vânt şi erai sigur că îşi făcea treaba", spune Pavel Oţelea.Medicii legişti nu exclud varianta unui suicid, însă membrii familiei susţin că bărbatul nu avea niciun motiv să-şi curme viaţa.

Avea trei arme

Arma care l-a ucis pe Mihail Boerescu este o puşcă tip IJ, folosită la vânătoarea de mistreţi. Bărbatul era pasionat de vânătoare şi avea trei arme în casă, cu autorizaţiile necesare. Ultima partidă de vânătoare la care participase a fost la sfârşitul lunii trecute, la fondul de vânătoare Techirghiol.

Trupul neînsufleţit a fost depus ieri-dimineaţă la casa mortuară „Drăghici Dumitru" de la Cimitirul Central Constanţa, urmând ca astăzi să fie înmormântat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite