S-a sinucis patronul mansardelor-fantomă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşeanul Ciprian Acatincă , patronul firmei Rom Consult Grup, şi-a pus ieri capăt zilelor după ce a înghiţit mai multe pastile Xanax, în combinaţie cu alcool. Omul de afaceri se afla de două

Ieşeanul Ciprian Acatincă , patronul firmei Rom Consult Grup, şi-a pus ieri capăt zilelor după ce a înghiţit mai multe pastile Xanax, în combinaţie cu alcool. Omul de afaceri se afla de două săptămâni în centrul unui scandal, după ce a încasat peste 1,5 milioane de euro de la 57 de familii, promiţând că le va construi mansarde. Ulterior, firma lui Acatincă nu a mai dus la sfârşit lucrările.

Vestea morţii lui a căzut ca un fulger peste păgubiţi. „Trebuia să ne întâlnim cu el dimineaţă, la ora 9.00, pentru a discuta despre o posibilă soluţie de rezolvare a problemei”, ne-a spus unul dintre ieşenii păgubiţi. Clienţii lui Acatincă îşi văd astfel tot mai reduse şansele de a-şi recăpăta banii. „Îmi pare foarte rău că s-a întâmplat aşa. El şi-a rezolvat problema, noi suntem însă în continuare distruşi”, ne-a mărturisit un alt ieşean, păgubit de firma Rom Consult Grup.

Actul disperat al patronului a dat peste cap şi socotelile poliţiştilor de la SIF care demaraseră cercetările în acest caz, în baza plângerilor penale depuse de oamenii. „În aceste condiţii, cel mai probabil, un lichidator judiciar va căuta toate bunurile lui Acatincă ce pot fi valorificate, iar oamenii vor încerca să-şi rezolve problema pe cale civilă”, ne-a explicat şeful SIF, Petru Bălteanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite