S-a ales cea mai frumoasă mureşeancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În avanpremiera ediţiei jubiliare, a X-a, a Zilelor Târgumureşene a avut loc, ieri seară, concursul Miss Târgu Mureş, concomitent cu un spectacol incendiar susţinut de un recital Ovidiu

În avanpremiera ediţiei jubiliare, a X-a, a Zilelor Târgumureşene a avut loc, ieri seară, concursul Miss Târgu Mureş, concomitent cu un spectacol incendiar susţinut de un recital Ovidiu Komornyk.
Invitaţii viceprimarului Csegzi Sandor, reprezentanţii oraşului Samsun din Turcia, au ilustrat printr-un moment artistic măreţia Imperiului Otoman. N-au lipsit demonstraţiile de măiestrie în folosirea iataganului, şi chiar moderatorul, actorul Liviu Pancu, a spus, cu sabia în mână, că se simte precum ştefan cel Mare. Fetele înscrise în concurs au dat totul pentru a convinge juriul şi publicul că merită să ajungă Miss Târgu Mureş. Peste 2.000 de spectatori din Teatrul de Vară le-au aplaudat pe tinerele îmbrăcate în ţinute sport şi de seară şi în costume de baie. Concursul a fost câştigat de Corina Sabău, studentă la Universitatea "Dimitrie Cantemir", în vârstă de 21 de ani, 1,75 metri, dimensiuni 87-60-93, care s-a impus în faţa a 10 concurente. Pe locul II s-a clasat Ioana Dănescu, de la Colegiul Economic "Transilvania", iar locul III şi premiul Miss Popularitate au fost câştigate de Cristina şeulean, de la Liceul Pedagogic "Mihai Eminescu". Deschiderea oficială a Zilelor Târgumureşene are loc mâine, cu tradiţionalul car alegoric şi boul la proţap. Astăzi se vor decerna, la Palatul Culturii, titlurile de "Cetăţean de Onoare" şi "Pro Urbe", iar seara, Teatrul de Vară va găzdui un spectacol ce-i are printre invitaţi pe Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Radu Gheorghe, Marcel Pavel, Doru Octavian Dumitru şi baletul Teatrului de revistă "Constantin Tănase".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite