Rugăciuni la job

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Consiliului Judeţean (CJ) Bihor vor asista, în fiecare luni, la o scurtă slujbă religioasă înainte să înceapă săptămâna de lucru. Ieri, la ora 07.30, zeci de angajaţi au fost

Angajaţii Consiliului Judeţean (CJ) Bihor vor asista, în fiecare luni, la o scurtă slujbă religioasă înainte să înceapă săptămâna de lucru. Ieri, la ora 07.30, zeci de angajaţi au fost prezenţi în sala de şedinţe a administraţiei judeţene pentru a se ruga, împreună cu un preot ortodox.

La slujbă a fost prezent şi iniţiatorul acestui demers, preşedintele CJ Bihor, Radu Ţîrle. „A fost dată o notă internă cum că, în fiecare luni, între orele 07.30 şi 08.00 va fi oficiată o slujbă religioasă la care pot participa toţi angajaţii instituţiei. În fiecare săptămână va veni alt preot, astfel încât să fie reprezentate toate cultele creştine”, a declarat purtătorul de cuvânt al CJ Bihor, Dumitru Crăciun.

„Modelul este occidental. Conform acestui model încep întâlnirile internaţionale, discuţiile din forurile europene şi din Congresul american”, a spus Dumitru Ţiplea, consilierul lui Radu Ţîrle.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite