Rudele şi prietenii şi-au luat astăzi rămas bun de la Saly

0
Publicat:
Ultima actualizare:

REŞIŢA. Trupul neînsufleţit al căutătorului de talente va fi condus, mâine, pe ultimul drum

Laura Laurenţiu şi Petrică Miulescu Irimică sunt doar doi dintre prietenii care-şi plâng astăzi mentorul.


Rusalin Bran sau „Saly”, cum îi spun prietenii, şi-a pierdut viaţa în tragicul accident de circulaţie produs în ziua de vineri, 13 martie, lângă Arad. Saly a fost un împătimit al folclorului bănăţean, care a făcut din această pasiune un mod de viaţă.

Tragedie în lumea folclorului

A deschis, la începutul anilor ’90, studioul “Personal 101” din Caransebeş, unde au imprimat şi realizat videoclipuri mai toţi cântăreţii bănăţeni. De numele lui este legată cariera multor interpreţi de frunte ai Banatului. Astăzi, la căpătâiul lui Saly au venit toţi cei care l-au privit ca pe un frate, prieten şi mentor.
„Este o mare tragedie. Ne cunoaştem de o viaţă, nici acum nu îmi vine să cred că s-a întâmplat aşa. Pe lângă faptul că am înregistrat cu el, mi-a fost un bun prieten“, a spus îndurerat, artistul de muzică populară Petrică Miulescu Irimică. „Am fost împreună cu băiatul lui Saly să-l aducem acasă“, a adăugat Irimică.
Astăzi, zeci de prieteni au trecut pragul locuinţei familiei Bran. Toţi au dorit să-şi vadă pentru ultima oară prietenul. Şi Laura Laurenţiu a fost la priveghi. „Atât el, cât şi tânărul cameraman Dani Pârvănescu mi-au fost colaboratori apropiaţi. Dumnezeu să-i odihnească pe cei care s-au dus şi să îi întărească pe cei care se zbat să supravieţuiască după groaznica încercare“, a spus cântăreaţa de muzică populară. Mâine, Saly va fi condus pe ultimul drum. El va fi înmormântat la cimitirul din Caransebeş.
În accidentul petrecut vineri, 13 martie, pe drumul dintre Arad şi Oradea, au fost anunţate iniţial nouă persoane rănite. Două dintre ele au murit, Saly Bran şi cameramanul de 28 de ani, Daniel Pârvănescu. În stare critică se află regizorul Daniel Albai.

Profesionist


Printre soliştii care au înregistrat videoclipuri la studioul „Personal“ 100 din Caransebeş se numără şi Ramona Viţa, împreună cu Petrică Viţa, Nicu Novac, Laura Laurenţiu, Petrică Miulescu Irimică şi mulţi alţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite