Rudele lui Costel Busuioc lipsesc de la concertul din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puţini localnici din Goruni (Iaşi), satul natal al lui Costel Busuioc (foto), ştiu că peste două zile "Pavarotti din Carpaţi" are concert la Iaşi. Busuioc, plecat de 20 ani în lume să-şi

Puţini localnici din Goruni (Iaşi), satul natal al lui Costel Busuioc (foto), ştiu că peste două zile "Pavarotti din Carpaţi" are concert la Iaşi. Busuioc, plecat de 20 ani în lume să-şi caute norocul, va cânta alături de Julio Iglesias.

"Cât costă biletul? 75 de lei? De unde, Doamne ferească-mă să scot eu atâţia bani?", se întreabă Lenuţa Chişcoci, localnică din Goruni. Lumea din sat spune despre Costel că abia dacă îşi mai sună părinţii şi fraţii.

De altfel, cântăreţul nu şi-a programat o vizită la Goruni, sat aflat la doar 15 kilometri de Iaşi. Părinţii lui Costel Busuioc sunt plecaţi de câteva săptămâni în Banat şi locuiesc împreună cu nora lor. Până acum, ei nu au reuşit încă să se întâlnească cu fiul lor, deşi acesta se află de ceva timp în România.

"N-are timp să ne vadă. Ne-a spus că nu este titularul la concertul ăsta de la Iaşi şi nu are cum să ne cheme", spune Constantin Busuioc, tatăl lui Costel. Mihaela, sora lui Costel rămasă în Goruni, vrea să meargă la concert şi speră că fratele său îi va da un bilet. Şi autorităţile sunt dezamăgite.

Primarul ar fi vrut să-l facă cetăţean de onoare şi să-l aducă să cânte în comună, dar se plânge că artistul este total lipsit de interes. "Aştept un semnal din partea lui. Eu am făcut primul pas", spune primarul Ştefan Timofte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite