Romtelecom intenţionează să preia Boom TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romtelecom ar urma să preia doar abonaţii Boom TV,  nu şi angajaţii companiei
Romtelecom ar urma să preia doar abonaţii Boom TV, nu şi angajaţii companiei

Compania Romtelecom a făcut o ofertă de „maximum“ şase milioane de euro pentru preluarea operatorului DTH Boom Tv, potrivit incont.ro. În oferta iniţială se arată că operatorul este dispus să preia Boom doar dacă numărul abonaţilor nu va scădea sub 65.000 până la mijlocul anului viitor.

 Andrei Cionca, reprezentantul Casei de Insolvenţă Transilvania, care se ocupă de reorganizarea Boom TV, a confirmat oferta Romtelecom. „A fost făcută într-adevăr o ofertă din partea Romtelecom, iar, până la finele anului, cei de la Boom urmează să o semneze", a declarat acesta.

Romtelecom ar urma să preia doar abonaţii Boom TV, nu şi angajaţii companiei, potrivit lui Cionca. Numărul angajaţilor Boom TV a scăzut de la 250 la începutul anului până la aproximativ 100 în prezent.

Preluare fără angajaţi

Angajaţii Boom urmează să fie disponibilizaţi, potrivit reprezentantului Casei de Insolvenţă Transilvania. În prezent, există mai multe procese între Boom TV şi cinci angajaţi care încearcă să-şi recupereze drepturile salariale neplătite de către societatea intrată în insolvenţă.

Firma DTH Television Grup, proprietarul Boom TV, a cerut în luna mai insolvenţa la Tribunalul Bucureşti din cauza unor datorii ce depăşeau la acea dată 70 de milioane de euro. Intrarea în insolvenţă a fost cerută de companiile Eurosport, Romenergo, Grecos Energy şi Eurocom, dar şi de UniCredit Ţiriac Bank. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite