Romgaz a anunţat organizarea unei licitaţii de 2,8 milioane lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romgaz a anunţat organizarea unei licitaţii de 2,8 milioane lei
Romgaz a anunţat organizarea unei licitaţii de 2,8 milioane lei

Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz SA va organiza, la 30 noiembrie, licitaţie în valoare de 2,8 milioane lei (fără TVA) pentru achiziţia de pachete software pentru sisteme financiare, se arată într-un anunţ postat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform anunţului, contractul se va derula pe o perioadă de 12 luni de la data atribuirii. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii trebuie să depună o garanţie de de 25.000 lei şi o garanţie de bună execuţie de 5% din valoarea contractului fără TVA.

Finanţarea contractului va fi făcută de câştigătorul licitaţiei din surse proprii, iar plata facturilor se va efectua în termen de 30 zile de la data primirii lor de către achizitor.

Din punct de vedere al capacităţii economice şi financiare, ofertanţii trebuie să facă dovada unei cifre medii de afaceri pe ultimii trei ani de cel puţin cinci milioane lei, echivalent a 1,17 milioane euro.

Din punct de vedere tehnic, ofertantul trebuie să presteze servicii şi să asigure suport pentru tehnologie Oracle şi să fi făcut o implementare similară (bugetare-planificare sau raportare operaţională) în ultimii trei ani.

Se va organiza şi o licitaţie electronică, ce se va desfăşura într-o singură rundă, a cărei durată a fost stabilită la o zi. Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 noiembrie, ora 11.00, deschiderea ofertelor urmând să se facă în aceeaşi zi, la ora 12.00.

Criteriul de atribuire este dat de preţul cel mai scurt.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite