Peste 1000 de cazuri de gripă porcină în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 1000 de cazuri de gripă porcină în România
Peste 1000 de cazuri de gripă porcină în România

Numărul cazurilor de gripă porcină din România a ajuns la 1001, patru licee din Bucureşti fiind închise în ultimele 24 de ore, timp în care s-au înregistrat şi 94 de cazuri noi,  conform Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor Transmisibile. 

Citiţi şi:

Colegiul Naţional "Mihai Viteazul", Colegiul German "Goethe" şi Liceul "Marin Preda" din Bucureşti au fost închise după ce mai multe cazuri de gripă nouă au fost confirmate. Ministerul Sănătăţii a confirmat 1001 cazuri de gripă nouă, 94 fiind raportate în ultimele 24 de ore.

Cel puţin câte 4 cazuri de persoane infectate cu A H1N1 au fost raportate în cele 3 licee, astfel autorităţile au decis să închidă unităţile de învăţământ pentru o săptămână.

Primul liceu care a fost închis în Capitală este Colegiul „Matei Basarab“, unde activitatea a fost suspendată încă de ieri. Decizia de a fi întrerupte cursurile a fost luată după ce au fost diagnosticate patru cazuri de gripă porcină, dintre care trei la elevi de la clase diferite şi unul la un cadru didactic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite