Miss România a salvat pizzeria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miss România  a salvat pizzeria
Miss România a salvat pizzeria

Cea mai frumoasă fată din România a lucrat ca hostess la un restaurant italienesc din oraş. Loredana Salanţă, bistriţeanca în vârstă de 17 ani care a câştigat miercuri titlul Miss World România, a făcut impresie în Bistriţa, pe când întâm­pina clienţii unei pizzerii.

Traian Ogâgău, patronul pizzeriei bistriţene Tonight, locul în care Loredana a lucrat până de curând, spune că fata are un talent înnăscut pentru concursurile de frumuseţe. „Am încurajat-o mereu să participe la concursuri de frumuseţe pentru că are potenţial. La mine a lucrat ca hostess. Practic, ea întâmpina clienţii şi îi organiza pe terasă. A fost prima noastră hostess”, spune el.

Patronul a făcut o mişcare inspirată angajând-o, fiindcă în curând clientela pizzeriei s-a îmbogăţit cu muşterii care veneau special pentru Loredana. „Mulţi veneau numai ca să o vadă cât e de frumoasă. Pe lângă frumuseţea ei, Loredana are mai multe atu-uri. Este foarte sociabilă, are un magnetism impresionant şi învaţă foarte bine“, spune Ogâgău.

O fată de treabă

Frumoasa bistriţeancă este acum elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”. Reuşita ei este un motiv de mândrie şi pentru localnicii din comuna Budacu de Jos, locul unde s-a născut şi unde îi locuiesc părinţii. Primarul comunei Budacu de Jos, Florin Simionca, spune că se bucură foarte mult de reuşita fetei.

„Este îmbucurător ca judeţul şi comuna noastră să fie cunoscute în lume prin numele acestei tinere. O felicit şi am felicitat-o şi pe mama fetei. Provine dintr-o familie de oameni foarte la locul lor şi cu mult bun-simţ. Loredana este o fată foarte bună“, a declarat primarul Florin Simionca.

Va reprezenta România la Miss World 2009

Loredana Salanţă a câştigat finala concursului Miss World România 2009, organizată miercuri la Castelul Cantacuzino din Buşteni. Bistriţeanca va reprezenta România la finala mondială a concursului, programată pentru data de 12 decembrie, în Johannesburg, Africa de Sud, unde se va întrece în frumuseţe cu alte 120 de concurente din întreaga lume.

Loredana Salanţă: „Vreau să urmez Dreptul“

„Adevărul“: Te aşteptai să reuşeşti în această competiţie şi să fii desemnată Miss World România?

Loredana Salanţă: Am avut emoţii mari, mai ales că a trebuit să concurez cu multe fete, toate foarte frumoase. Sunt extrem de fericită pentru această reuşită, dar de acum va trebui să mă pregătesc pentru următoarea competiţie, Miss World.

Ai primit multe telefoane de felicitare?

Primii care m-au sunat au fost părinţii, apoi apelurile au început să curgă. Eram foarte emoţionată, nici nu-i mai ştiu pe toţi care m-au sunat.

Cum reuşeşti să împaci şcoala cu concursurile de frumuseţe?

Eu sunt elevă la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu“, aşa că trebuie să mă împart cu atenţie. Nu-mi permit să neglijez nici şcoala, mai ales că am planuri mari după ce voi termina liceul.

Te-ai decis ce facultate vei urma după încheierea şcolii?

Da, îmi doresc foarte mult să dau la Facultatea de Drept. Cred că asta m-ar reprezenta cel mai bine. Apoi, intenţionez ca din anul doi să dau şi la actorie şi să urmez cele două facultăţi în paralel.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite