VIDEO Români prinşi într-un jaf de 300.000.000 € !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi fraţi români, Claudiu Ionuţ T. de 20 de ani şi Ovidiu Ştefănel T.  de 24 de ani, au fost arestaţi în Spania pentru că au furat o parte din colecţia de antichităţi a unui bărbat pentru care munceau.

Ziarul „El Mundo" scrie că printre obiectele sustrase, a căror valoare este imensă - de aproximativ 300 de milioane de euro - se aflau medalii de argint  şi bijuterii cu diamante, perle şi rubine , majoritatea din secolul al XII-lea, precum şi două aparate de fotografiat vechi şi de mare valoare.

Fapta s-a produs la 14 martie, când proprietarul a anunţat oamenii legii despre furt.  Hoţii făceau curăţenie în casa victimei, în localitatea  Riudecols, aflată în apropiere de Tarragona. Românii locuiau în satul Riudoms.

Urmăriţi video aici.

Pentru a înlătura suspiciunile poliţiştilor spanioli care i-au bănuit chiar din primul moment, românii au anunţat că locuinţa în care stăteau a fost spartă de hoţi.  Cu toate acestea, agenţii Poliţiei naţionale au percheziţionat casa românilor. Oamenii legii au găsit obiectele de colecţie furate ascunse într-un şanţ din apropierea casei. 

Citiţi mai multe pe adevarul.es.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite