Români, victime într-un accident în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei din România şi patru tineri bulgari au murit într-un accident rutier produs vineri seară în Bulgaria, în zona oraşului Stara Zagora, pe drumul spre Sliven.

Un autocar cu număr de Turcia, care făcea cursa Bucureşti – Istanbul, s-a ciocnit cu un autoturism Volkswagen Golf, înmatriculat în Bulgaria. Autocarul avea la bord 15 cetăţeni români şi patru turci. Singurele victime din autocar sunt cele două femei românce.

Cei patru bulgari decedaţi erau în autoturism. Toţi patru aveau 18 ani şi erau elevi la liceul de limbi străine „Romain Rolland” din Stara Zagora. Şoferul autoturismului avea permis de conducere de numai trei luni.

Până ieri seară, dintre românii de la bordul autocarului, cinci se întorseseră acasă, iar opt erau încă audiaţi de poliţia bulgară pentru a se stabili circumstanţele accidentului.

Consulul român de la Sofia s-a deplasat la locul evenimentului pentru a oferi asistenţă şi sprijin. Se pare că şoferul autoturismului n-a observat un indicator de „Cedează trecerea”, iar autocarul l-a lovit în plin şi, ulterior, s-a răsturnat.

Conform agenţiei de presă bulgare Novinite, echipele de salvare au lucrat timp de zece ore ca să scoată din maşini cele şase trupuri neînsufleţite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite