Un avion cu destinaţia Roma a revenit la sol după 20 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un avion cu destinaţia Roma a revenit la sol după 20 de minute
Un avion cu destinaţia Roma a revenit la sol după 20 de minute

Un avion care plecase către Roma a fost întors din drum. Decizia a fost luată din cauza unei defecţiuni la bord. Avionul care decolase de pe Aeroportul Băneasa a revenit în România după 20 de minute.

UPDATE 00:13 Aparatul a fost testat şi rezultatul a fost bun. După aproximativ o oră va fi efectuat un alt test al aparatului companiei Wizz Air, iar dacă acesta nu va îndeplini condiţiile, pasagerii vor pleca spre Roma cu un alt aparat în jurul orei 02:00, potrivit Realitatea TV.

Mădălina Dochia, pasager al acestui zbor, a declarat pentru Realitatea TV, că în timpul zborului li s-a transmis pasagerilor că pilotul automat s-a defectat. Piloţii au spus că nu se poate efectua zborul de două ore până la Roma fără funcţia de pilot automat.

La bordul aeronavei se aflau în jur de 160 de pasageri, conform unui reprezentant Wizz Air.

Aeronava a avut o întârziere la decolare de 40 de minute, întârziere care nu a fost anunţată.  Reprezentanţii companiei Wizz Air nu sunt prezenţi la aeroport, la această oră. Pasagerii s-au întors pe aeroportul Băneasa la ora 21.30. Pasagerii nu pot părăsi aeroportul, potrivit pasagerei Mădălina Dochia, aceştia având bagajele în avion.

La începutul lunii un alt aparat al companiei a fost blocat pe aeroportul Băneasa din cauza unor deecţiuni tehnice.

O cursă spre Italia blocată pe Aeroportul Băneasa

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite