Rodica Minculescu, femeia care l-a salvat pe Cristi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Rodica Minculescu (53 de ani), femeia care a stat întotdeauna alături de Cristi, o leagă o iubire imensă de soţul ei, astfel că donarea unei părţi din propriul ficat a venit ca un fapt firesc.

Mottoul „în spatele fiecăruri bărbat de succes se află o femeie puternică” se aplică perfect soţiei solistului trupei Iris, Rodica - o femeie pe care Cristi Minculescu a descris-o drept “cel mai bun prieten al său”.

„Cristi este un tată şi un soţ incredibil de iubitor. Când nu era în turneu sau în studioul de înregistrări era acasă, cu familia. Cred că iubirea atât de mare a Rodicăi se datorează şi modului în care s-a comportat Cristi faţă de ea şi faţă de copii”, spune fostul fotbalist Ilie Balaci, un prieten apropiat al familiei. „Îl iubeşte foarte mult. Gândiţi-vă câte femei ar face acest sacrificiu pentru un bărbat”, adaugă el.

Rodica este o femeie modestă, căreia nu îi place să se vorbească despre ea. Întotdeauna a stat în umbra soţului, a ştiut să impună respect pentru viaţa lor privată. Puţini au reuşit să pună întrebări despre asta, „şi mai puţini să primească răspunsuri”, spune creatoarea de modă Liza Panait, pe care o leagă de familia Minculescu o prietenie veche de 15 ani.

„Puterea ei de sacrificiu, de a ajuta persoana iubită, de a-i dona mai mult de jumătate din propriul ficat. Asta este ceea ce numesc eu o dragoste mare, o iubire inepuizabilă. Este o femeie puternică, pentru care nu a mai contat nimic altceva decât să-şi ajute cu orice preţ soţul, să-i dăruiască, în afară de iubirea ce i-o poartă de o viaţă şi de cei doi copii, o parte din ea, tocmai pentru ca iubirea, demnitatea, forţa şi respectul să îi lege şi mai mult”, adaugă creatoarea de modă.

Citiţi aici: Florin Minculescu: „Tata se simte extraordinar“ şi „Bună seara, prieteni!“, brandul Minculescu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite