Rochii de nuntă de mii de euro, care sfidează criza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASTĂZI, ORA 12.00: Un alt târg de nunţi rămâne deschis în Timişoara până duminică

Deşi suntem în plină recesiune, foarte puţini organizatori recurg la reduceri pentru petreceri de nuntă.

Un nou târg de nunţi s-a deschis în Timişoara la Centrul Regional de Afaceri şi a adus cu el ultimele noutăţi, plus cele mai sofisticate rochii, bijuterii şi accesorii. Variantele oferite de comercianţi sunt potrivite pentru toate buzunarele. Rochiile de mireasă albe sunt din ce în ce mai puţine, iar locul lor este luat de variante roşii, verzi şi mai ales crem.
Majoritatea modelelor renunţă la volane care încarcă foarte mult rochia, dar cel mai mult se caută cristalele Swarowski aplicate pe material, plus margini de dantelă cusută manual. Acesta este şi cazul unei rochii crem care ar încânta privirile oricărui viitor mire. Preţul este de 1.450 de euro şi îl depăşeşte pe cel al altor rochii din târg, dar promite eleganţă şi rafinament, la care se adaugă cristale şi broderii realizate manual.


Preţuri de criză


Pentru buzunare mai puţin încăpătoare există şi rochii mai simple, cu sau fără cristale, al căror preţ este calculat în lei. Astfel, pentru aproape 1.000 de lei, o viitoare mireasă îşi poate cumpăra o rochie cu bordură din dantelă spaniolă. Comercianţii spun că timişorenii încă nu au început să se zgârcească atunci când vine vorba de propria nuntă. Cu toate acestea, unele firme vin în întâmpinarea crizei financiare şi scad preţurile chiar şi cu 40 la sută. Nu este vorba doar de rochii de mireasă, ci mai ales de servicii de organizare a nunţii.
„Oamenii o duc greu, rămân fără locuri de muncă, iar noi vrem să îi ajutăm să nu iasă în pierdere”, a explicat Corina Gluhovschi, organizator. Firmele care fac reduceri nu se ocupă doar cu organizarea nunţilor, ci şi a botezurilor, petrecerilor pentru copii sau chiar a petrecerilor pentru firme.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite