Ritm greoi al lucrărilor la sala olimpică de gimnastică Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de renovare a sălii olimpice de gimnastică din Deva, unde se pregăteşte lotul naţional feminin, se desfăşoară în ritm lent, situaţia nemulţumindu-l pe antrenorul coordonator

Lucrările de renovare a sălii olimpice de gimnastică din Deva, unde se pregăteşte lotul naţional feminin, se desfăşoară în ritm lent, situaţia nemulţumindu-l pe antrenorul coordonator Nicolae Forminte.
"Se lucrează foarte lent. Vin câte doi-trei muncitori pe zi. Se lucrează din luna mai, iar termenele de finalizare a lucrărilor au fost deja depăşite de două ori", a declarat antrenorul coordonator al lotului naţional feminin de gimnastică. Lotul naţional a început pregătirile pentru campionatul mondial de gimnastică, iar antrenamentele sunt afectate de lucrările care se desfăşoară în sala olimpică, susţine tehnicianul. "Este o lipsă de respect din partea constructorului faţă de componentele lotului naţional", a apreciat Forminte. În replică, directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Deva, Mugurel Ciuşcă, a declarat că nu a fost stabilit niciun termen oficial pentru finalizarea lucrărilor de renovare la sala olimpică, deoarece acestea se desfăşoară în regie proprie, cu muncitori angajaţi ai CSM.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite