Ritli despre posibila demisie a lui Raed Arafat: "Este decizia lui!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat în urmă cu câteva minute că respectă atât  punctul de vedere al preşedintelui Traian Băsescu, cât şi pe cel al lui Raed Arafat. Despre demisia secretarului de stat, ministrul a spus că este decizia acestuia.

"Domnul preşedinte vede lucrurile global şi nu putem să neglijăm punctul de vedere al dânsului. Domnul Arafatt se referă numai la serviciul de urgenţă. În niciun caz nu sunt de acord să proiectăm o imagine dezastruoasă a legii sănătăţii", a spus ministrul Sănătăţii.


 Ritli Ladislau a declarat că în cursul zilei de marţi va discuta cu Raed Arafat, "cu argumente pro şi contra", segmentul de Urgenţă din proiectul Legii sănătăţii.

"L-am invitat pe colegul meu să analizăm împreună acest segment de Urgenţă, să comentăm împreună, cu argumente pro şi contra. Eu astăzi mă aşez să discut cu el", a spus Ritli.

Întrebat despre o eventuală demisie a lui Raed Arafat, ministrul Sănătăţii a spus: "E o decizie a domnului Arafat, respect decizia dânsului. Este un coleg foarte bun, cu experienţă (...). De fiecare dată când am discutat despre medicina de urgenţă din noul proiect, şi-a exprimat îngrijorarea, am încercat să îl liniştesc, dar nu am reuşit".

"Astăzi ne vom aşeza şi vom discuta din nou despre legea sănătăţii. În mod sigur vor fi schimbate anumite aspecte din legea sănătăţii, toate acestea se vor face prin legislaţia secundară pentru că o lege cadru  nu poate cuprinde totul", a mai declarat Ritli.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite